Gratis puzzelboek

Als fervent liefhebber en expert op het gebied van wiskunde-onderwijs ben ik enthousiast over "The Infinite Pickle" van Gordon Hamilton. Dit boek is niet alleen een verademing voor puzzelliefhebbers, maar ook een waardevol instrument voor iedereen die betrokken is bij het onderwijzen van wiskunde.

Gordon's benadering om algemene regels te combineren met aanpasbare moeilijkheidsgraden in de Infinite Pickles is geniaal. Het stelt leerkrachten in staat om de hele klas te betrekken, ongeacht het niveau. Voor mij, als 'de Wiskundepsycholoog', is het verheugend om te zien hoe dit boek niet alleen problemen oplossen bevordert, maar ook het doorzettingsvermogen na falen aanmoedigt - een cruciale vaardigheid in de wereld van wiskunde en daarbuiten.

In mijn eigen praktijk heb ik gemerkt dat het werken met Infinite Pickles niet alleen de betrokkenheid vergroot, maar ook een atmosfeer van samenwerking en begrip creëert. Leraren kunnen zich richten op individuele behoeften terwijl de hele klas actief bezig is.

De gratis online versie van "The Infinite Pickle" met bijbehorende werkbladen is toegankelijk voor iedereen en bevordert de verspreiding van Wiskundeplezier. Ik moedig iedereen, of je nu een ouder, leraar, of gewoon een liefhebber bent, aan om het boek te verkennen en te delen.

Als je klaar bent om je brein uit te dagen met boeiende en diverse puzzels, is "The Infinite Pickle" een must-read. Ik ben ervan overtuigd dat dit boek niet alleen wiskundeles leuk maakt, maar ook een blijvende impact kan maken op de manier waarop we reken/wiskundeonderwijs benaderen.

Veel plezier met het ontdekken van de oneindige wereld van "The Infinite Pickle"!

Erik van Haren M.Ed
'de Wiskundepsycholoog'

 [Download hier de gratis online versie van "The Infinite Pickle"]

Werkbladen van infinite pickle

Schrijf je in voor de workshop
Gratis puzzelboek
Gratis puzzelboek
Gratis puzzelboek
Gratis puzzelboek
  • DURVEN, passie en zelfvertrouwen
  • DOEN, motivatie en doorzettingsvermogen
  • BEGRIJPEN, verdiepend probleemoplossen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met tips, aanbiedingen, events en de laatste nieuwtjes over mijn activiteiten