Trainingen voor leraren

Enthousiasme en plezier verspreiden!
Word de enthousiaste docent die het leukste vak op school geeft. Hoe meer een leraar een positieve neiging tot leren en spelen uitdraagt, hoe meer leerlingen dit enthousiasme en plezier omarmen en zelf beginnen met het verspreiden van dit plezier.

Help onze leerlingen de probleemoplosser te worden die de wereld kunnen verbeteren
Kinderen zijn van jongs af aan geïnteresseerd in wiskunde. Ze tellen voor de lol en vergelijken verschillende objecten tijdens het spelen. Hoe geweldig is dat! Kinderen zijn vanaf jong geïnteresseerd in wiskunde!

"Wiskunde is een ideale manier om creativiteit en flexibiliteit te leren."


Positieve wiskundelessen
Spelenderwijs wiskunde doceren zorgt voor leuke positieve wiskunde lessen. Met als gevolg dat het plezier en begrip toeneemt en de resultaten stijgen. Het aanbod loopt van producten en lesmateriaal tot workshops en lezingen, tot intensieve masterclass-trainingen.

Leerzaam plezier met Mathplay 
De producten en diensten van Mathplay zijn ontwikkeld voor docenten, leerlingen en hun ouders. Het verandert wiskunde van saai en betekenisloos, tot een plezierige, boeiende en leerzame belevenis!

Maak wiskunde het leukste vak op school
Laat mij je helpen wiskunde het leukste schoolvak te maken! Zodat het met meer plezier en begrip wordt beleefd. Bekijk de video’s, spellen en het lesmateriaal dat ik maak om jou en je leerlingen te enthousiasmeren. Ik wil je laten zien en ervaren dat het voor iedereen mogelijk is om van wiskunde te kunnen genieten. 

Probeer Mathplay eens uit
Ben je ervan overtuigd dat het wiskunde onderwijs anders kan? Wil jij dat er meer plezier en begrip komt in de wiskundeles? Meld je aan voor een workshop of masterclass en ervaar de energie in levende lijven. Wil je dat ik langskom om jou en je collega's te enthousiasmeren? Dat is mogelijk! Vul hiervoor het contactformulier in en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Trainingen voor leraren
Trainingen voor leraren
Trainingen voor leraren
Trainingen voor leraren
Trainingen voor leraren
  • DURVEN, passie en zelfvertrouwen
  • DOEN, motivatie en doorzettingsvermogen
  • BEGRIJPEN, verdiepend probleemoplossen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief met tips, aanbiedingen, events en de laatste nieuwtjes over mijn activiteiten